Άνοιξη

Άνοιξη
Ομορφιές από τον κόσμο

Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013

Η τελευταία μας ανάρτηση

   Το καλοκαίρι φεύγει και εμείς επιστρέφουμε. Αυτή είναι η τελευταία μας ανάρτηση με την μορφή ιστολογίου. Από τον Σεπτέμβρη το ιστολόγιο μας αλλάζει μορφή και μετατρέπεται σε ιστοσελίδα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες μας από όλα τα μέρη του κόσμου για την υποστήριξη, τα σχόλια τους και τα email τους. Ελπίζουμε να είστε δίπλα μας και στο νέο μας εγχείρημα.
     Η νέα μας ιστοσελίδα θα περιέχει άρθρα ανά κατηγορίες αλλά θα έχει και άλλες θεματικές. Ήδη βρισκόμαστε σε συζητήσεις για την καλύτερη λειτουργική μορφή της για τους επισκέπτες μας. Είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση των αναγνωστών μας με στόχο την βελτίωση της θεματολογίας και της λειτουργικότητας μας και θα την λάβουμε σοβαρά υπόψιν.
    Το θέμα "εργασία στην Τουρκία", προέκυψε πολύ περισσότερο δημοφιλές και αναγκαίο από ότι αρχικά υπολογίζαμε. Δεν το έχουμε αμελήσει, το ψάχνουμε διαρκώς και θα έχει ξεχωριστή θέση στην ιστοσελίδα μας, καθώς θεωρούμε ότι στις δύσκολες εποχές που διανύουμε μπορεί να προσανατολίσει πολλούς από τους ενδιαφερόμενους.
    Το παρόν ιστολόγιο θα συνεχίσει να υπάρχει ως ανενεργό για κάποιο διάστημα με σκοπό να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στην διεύθυνση tourkologos@gmail.com, στο twitter(@tourkologos) και στο facebook(Τουρκολόγος).  Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας από το 2009 μέχρι σήμερα και ελπίζουμε να είστε δίπλα μας και στην νέα μας προσπάθεια. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την λειτουργία της ιστοσελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εις το επανιδείν.
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: