Άνοιξη

Άνοιξη
Ομορφιές από τον κόσμο

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Έρευνα

    Εδώ και πάνω από έναν χρόνο, λαμβάνουμε mails από νέα παιδιά που πάνε τρίτη λυκείου και ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν τις τουρκικές σπουδές. Κάποιοι από αυτούς το πέτυχαν και μας ξαναέγραψαν για να μας ενημερώσουν. Τα μηνύματα από νέους ανθρώπους που διαβάζουν το μπλογκ μας, μας δίνουν πολύ μεγάλη χαρά και για αυτό το λόγο απαντάμε πάντα στα μηνύματα τους.
    Οι ερωτήσεις των παιδιών αφορούν όπως ειπώθηκε, τις τουρκικές σπουδές, την δυσκολία των μαθημάτων και τις επαγγελματικές προοπτικές. Επειδή λοιπόν εμείς μπορούμε να απαντήσουμε μόνο από την δική μας πλευρά και με βάση τις δικές μας εμπειρίες, πράγμα που δεν είναι και τόσο αντικειμενικό, αποφασίσαμε να διεξάγουμε μια ανώνυμη έρευνα στο διαδίκτυο σε μορφή ερωτηματολογίου η οποία αφορά τους αποφοίτους του τμήματος τουρκικών σπουδών και δευτερευόντως τους αποφοίτους άλλων συναφών τμημάτων της Ελλάδας και της Κύπρου. Ο στόχος μας είναι να δούμε μέσα από τα μάτια των αποφοίτων την πραγματικότητα μετά το πτυχίο. Το ερωτηματολόγιο μας μπορείτε να το απαντήσετε εδώ: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?pli=1&formkey=dDl6bHpKT3JuUGFqeVgxS095N2VEcGc6MQ#gid=0
    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους ήδη απάντησαν και να παροτρύνουμε και τους υπόλοιπους συναδέλφους να κάνουν το ίδιο, καθώς όσο περισσότερες απαντήσεις, τόσο πιο ασφαλές αποτέλεσμα.
   Παράλληλα από σήμερα "τρέχει" και ένα άλλο ερωτηματολόγιο, το οποίο απευθύνεται στους φοιτητές των τουρκικών σπουδών και των άλλων συναφών τμημάτων και αφορά τις σπουδές τους στο αντικείμενο. Μπορείτε να το βρείτε εδώ:  https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDVETTNhZXVlZ1RfVUl1LXAzOWEzYXc6MQ
    Μόλις έχουμε ικανοποιητικό αριθμό απαντήσεων θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματα της έρευνας μας με κάποια μικρά σχόλια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους κλασσικούς πια τρόπους:
  • Μέσω email στο tourkologos@gmail.com
  • Στο facebook (Τουρκολόγος)
  • Στο twitter (@tourkologos)
Παρακαλούμε απαντήστε στα ερωτηματολόγια μας και προωθήστε τα και σε άλλους ενδιαφερόμενους. Επανερχόμαστε σύντομα με δημοσίευση!