Άνοιξη

Άνοιξη
Ομορφιές από τον κόσμο

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σχόλια επικαιρότητας

    Το σκέφτομαι από το πρωί!Να γράψω να μην γράψω......Τελικά αποφάσισα να γράψω κάποια σχόλια για την επικαιρότητα μπας και αφυπνιστεί λίγο κανένας και δούμε λίγο προκοπή σε αυτή την χώρα.

Σχόλιο 1ο: Κανένας, μα κανένας δεν έχει δίκιο όταν σηκώνει το χέρι του και χτυπάει κόσμο. Θεωρώ απαράδεκτη και τραμπούκικη την συμπεριφορά του υποψηφίου της ΧΑ. Ποιος νομίζεις ότι είσαι που πετάς ποτήρια με νερό και χτυπάς κόσμο επειδή διαφωνεί μαζί σου? Εντάξει, η δημοκρατία δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο της συγκεκριμένης παράταξης αλλά όταν σε καλούν σε πάνελ, προσπάθησε να είσαι κόσμιος(το ξέρω δεν σου βγαίνει αλλά προσπάθησε, μπορεί και να το καταφέρεις).Αλλιώς μην διαμαρτύρεσαι μετά για και καλά φίμωση και μπούρδες. Είπαμε η δημοκρατία δίνει βήμα σε όλους αλλά δεν θα μας γ....... κιόλας!!!
Σχόλιο 2ο: Εξίσου απαράδεκτος ο κύριος της ΝΔ που συμμετείχε στο πάνελ. Είμαστε μια παρέα πέντε ατόμων και συζητάμε έντονα. Και ξαφνικά ο ένας από την παρέα πλακώνει τον άλλο στο ξύλο. Ανθρώπινα και μόνο δεν θα μπεις στην μέση να τους χωρίσεις??Πόσο κότα μπορεί να είσαι που καθόσουν στην καρεκλίτσα σου ατάραχος!
Σχόλιο 3ο: Αναμενόμενη και τραγική η ανακοίνωση της ΧΑ σχετικά με το θέμα. Διαβάζοντας την απλά κατάλαβα πως δεν υπάρχει ελπίδα.Ζήτημα χρόνου να αρχίσουν να σκοτώνουν όποιον διαφωνεί. Συγχαρητήρια βλάκες ψηφοφόροι!!
Σχόλιο 4ο: Το κράτος είναι ανύπαρκτο εδώ και χρόνια. Τι νομίζετε?Τυχαία φτάσαμε εδώ που φτάσαμε?Το περιστατικό στην Παιανία ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.Παρόλα αυτά η αφαίρεση ζωής είναι έγκλημα. Όπως και η κλοπή. Και ναι κατανοώ τον δράστη, πιθανόν να έκανα το ίδιο στην θέση του, αλλά σε κάτι άλλους  κλέφτες φερόμαστε με το γάντι, τους ψηφίζουμε, τους "λαδώνουμε", τους παρακαλάμε για ρουσφετάκι κτλ.Το να αντιμετωπίζουμε όλους τους ληστές της ζωής μας μέσα από το ίδιο πρίσμα θα ήταν μια καλή αρχή(και δεν εννοώ να πάρουμε τις καραμπίνες και να βγούμε στους δρόμους).
Σχόλιο 5ο: Η χώρα έχει άλλη μια ευκαιρία να σωθεί γενικότερα. Στις 17 Ιουνίου. Μετά το χαος. Σας ζητώ να πράξετε αναλόγως. Προσωπικά πιστεύω πως το μόνο που μας σώζει είναι το τέλος του κόσμου!!Μπας και μέσα από τα χαλάσματα προκύψει κάτι νέο!

Σχόλια και παρατηρήσεις εννοείται δεκτά!!Έχουμε twitter, facebook και email διαλέξτε και πάρτε!