Άνοιξη

Άνοιξη
Ομορφιές από τον κόσμο

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταίες σκέψεις πριν το 2012

    Το 2011 ήταν μια από τις χειρότερες μου χρονιές!Νομίζω ότι σε κανέναν δεν πήγε ιδιαίτερα καλά, αλλά εγώ θέλω να φύγει και να μην ξανάρθει(πράγμα που ούτως ή άλλως θα συμβεί). Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για το 2012 και μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο.
    Θέλω λίγο να αναφερθώ στα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που φεύγει. Ο σεισμός και το τσουνάμι στην Ιαπωνία θεωρώ πως ήταν πολύ σημαντικές φυσικές καταστροφές, κυρίως αν σκεφτούμε την καταστροφή στο πυρηνικό εργοστάσιο και την διαρροή πυρηνικής ενέργειας στο περιβάλλον. Η αντίδραση των λαών της Μέσης Ανατολής κατά των καθεστώτων τους και η πτώση κάποιων από αυτών, και ο ξεσηκωμός των λαών των δυτικών κρατών, με τα διάφορα κινήματα των "αγανακτισμένων" επίσης τα θεωρώ σημαντικά κοινωνικά γεγονότα. Η Ευρωζώνη σχεδόν κατέρρευσε το 2011, κυρίως γιατί στις ηγεσίες των χωρών της βρίσκονται άνθρωποι ανίκανοι να διαχειριστούν τόσο σημαντικές κρίσεις.
    Όσον αφορά στα δικά μας ενδιαφέροντα, θεωρώ σημαντική την τρίτη επανεκλογή του Ερντογάν στην πρωθυπουργία της Τουρκίας. Επίσης θεωρώ σημαντική την συνεργασία Ισραήλ-Κύπρου για τις εξορύξεις φυσικού αερίου στην Μεσόγειο(θα κάνουμε σύντομα μια εκτενέστερη παρουσίαση του θέματος) και θα ήθελα να δω και την ενεργή συμμετοχή της Ελλάδας σε όλο αυτό.
    Θέλω να σχολιάσω άλλα δύο πράγματα σχετικά με την επικαιρότητα των ημερών. Πρώτον, δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει με τα μυαλά και τις συμπεριφορές των Ελλήνων. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σ@#$^& έχουν στο κεφάλι τους οι διάφοροι που υποστηρίζουν τον αρχι-τραγο Ευφρέμ και την παρέα του. Οκ κατανοώ τους υπόλοιπους ομοίους του(παπάδες, πολιτικούς κτλ) γιατί παίζονται συμφέροντα και γιατί φοβούνται πως θα τους πάρει κι αυτούς η μπάλα(ας το ελπίσουμε). Αλλά το κάθε χαζό ανθρωπάκι που υποστηρίζει τον Ευφρέμ και τους ομοίους του, ξενυχτώντας εξω από την ΓΑΔΑ, ή συμμετέχοντας στα αντίστοιχα χαζογκρουπάκια στο facebook(το είδαμε και αυτό ναι), δεν μπορώ να καταλάβω με τι σκέφτεται(γιατί με μυαλό αποκλείεται). Κάποια στιγμή σε αυτήν την χώρα πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε....Να τιμωρούνται οι ένοχοι ή να την βγάζουν λάδι??
    Δεύτερον, έλεος πια με την υποκρισία σε αυτήν την χώρα. Ότι τώρα πέσαμε όοοολοι από τα σύννεφα με τις δηλώσεις Γιλμάζ για τους εμπρησμούς από τούρκους πράκτορες. Και τι κακοί που είναι οι Τούρκοι, και δεν ντρέπονται και δεν υπάρχει ελληνοτουρκική φιλία......Φτάνει πια!Όποιος πιστεύει πως δεν δρουν μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας στην Ελλάδα, και αντίστοιχες μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας στην Τουρκία, κοιμάται όρθιος. Αυτά είναι κοινά μυστικά, ξέρετε από κείνα που όλοι ξέρουμε πως συμβαίνουν γιατί πολύ απλά έχουμε λογική. Και το σημαντικό του πράγματος, δεν είναι ποιος έβαλε τις φωτιές κατά την δεκαετία του 1990, αλλά όλες οι φωτιές από τότε και μετά στην χώρα, ως προς το θέμα της καταστροφής κυρίως. Έχουν καεί εκατομμύρια στρέμματα σε όλη την χώρα, η πολιτεία δεν έκανε τίποτα και πάνω στην καμένη γη φύτρωσαν και φυτρώνουν πολυκατοικίες, κάνοντας κυρίως Έλληνες μεσίτες να πλουτίζουν. Για σκεφτείτε, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έκαναν την δουλειά τους, η ελληνική πολιτεία και κυρίως οι Έλληνες πολίτες τι έκαναν??


Καλή χρονιά να έχουμε.Εύχομαι να έρθει η μεγάλη αλλαγή που περιμένουμε και όλα να εξελιχθούν θετικά. Υγεία και αγάπη ξεχωριστά στον καθένα μας, αυτές είναι οι πραγματικές αξίες στην ζωή. Μην ξεχνάτε τους αγαπημένους σας, αυτές οι μέρες είναι για την οικογένεια. Τα φιλιά μου, θα τα πούμε με την νέα χρονιά.