Άνοιξη

Άνοιξη
Ομορφιές από τον κόσμο

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Στο πνεύμα των ημερών.......

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τα πάντα είναι στολισμένα, υπάρχει μια γενικότερη καταναλωτική μανία(εμφανώς λιγότερη φέτος αλλά υπάρχει), τα πάντα γίνονται πολύ γρήγορα και με μια πρωτοφανή ζωντάνια. Ναι ναι έρχονται Χριστούγεννα, πλησιάζει και η χρονιά στο τέλος της και όπως κάθε χρονο όλοι αλλάζουν διάθεση αυτές τις μέρες, άλλοι μελαγχολούν, άλλοι χαίρονται, άλλοι προβληματίζονται και άλλοι κάνουν όνειρα!
Προσωπικά κάνω λίγο από όλα.Μελαγχολώ, χαίρομαι, προβληματίζομαι και ονειρεύομαι!Ναι τα πράγματα είναι δύσκολα φέτος κυρίως από οικονομική και κοινωνική άποψη. Το μέλλον δεν προβλέπεται ευχάριστο(το άμεσο τουλάχιστον), και χρειάζεται πείσμα και υπομονή!Όμως η μιζέρια δεν έκανε ποτέ σε κανέναν καλό!!!Και η αισιοδοξία ειδικά αυτές τις μέρες, είναι το φάρμακο σε όλα!!
Εύχομαι αυτές οι γιορτές να είναι πολύ ωραίες για όλους!Σκεφτείτε και κάντε την αυτοκριτική σας!Βάλτε στόχους για την νέα χρονιά και μην τους εγκαταλείψετε για 365 μέρες!Μην βάζετε το κεφάλι κάτω, όλα γίνονται με κόπο και πείσμα σε αυτήν την ζωή!!!Αλλά αυτό είναι το ωραίο!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!!Υγεία πάνω από όλα σε σας και στην οικογένεια σας!!!Θα είμαι μαζί σας με θέματα καθόλη την διάρκεια των γιορτών. Περιμένω τις απόψεις, τις ψήφους και τα σχόλια σας!Τις ευχές μου σε όλους!
Καλή χρονιά!